14 децембар 2016

InoPoslovi i Konsisbemanning traže radnike iz Srbije i regiona za poslove u Norveškoj



Evropska kancelarija za zapošljavanje objavila je detaljan izveštaj u kojem se navodi da su Norveškoj potrebni inženjeri, nastavnici, medicinske sestre, ali i vozači autobusa, kuvari i konobari, a kojima se u toj uređenoj nordijskoj zemlji nudi prosečna mesečna plata od skoro 4.500 evra.


Naime, ovoj skandinavskoj zemlji potrebni su inženjeri, a posebno stručnjaci za mehaniku, elektroniku, automatiku, hidrauliku i vodovod, predškolski vaspitači, nastavnici, posebno u oblasti prirodnih nauka i matematike, doktori medicine i medicinske sestre, psiholozi, vozači autobusa, taksisti, kuvari i konobari i druge profesije.


Kompanije u Norveškoj koje trenutno traže inženjere i stručnjake različitih profila su, između ostalog, Aker Solutions, FMC Technologies, Statoil, National Oilwell Varco, Kverner, Kongsberg Grupa, Aibel, Roksar i Fabricom.
Istraživanja pokazuju da su uslovi rada u Norveškoj među najboljima i najhumanijima u svetu. Radnici zaključuju pisani ugovor koji podrazumijeva tri do šest meseci probnog rada pre potpisivanja dugotrajnog ugovora.

Plata se isplaćuje na mesečnoj osnovi, a zaposleni radi normalno 40 sati u sedmici i ako želi prekovremeni rad , radnik može da bira nije obavezan , takođe dok ste na probnom radu plata se može isplaćivati nedeljno, na dve nedelje ili mesečno u zavisnosti od želje radnika.
Znači plata zavisi koliko ste imali sati jer se isplaćuje po satu za svaku profesiju postoji cena.

Potrebno je poznavanje engleskog  jezika minimum B nivo za osnovno sporazumevanje.
Prednost imaju kandidati koji znaju Norveški jezik ali se engleski jezik podrazumeva.
Kandidati koji imaju EU pasoš takođe imaju prednost za zaposlenje u Norveškoj.










Biro za zapošljavanje Konsisbemanning iz Norveške će se pobrinuti za prvobitni smeštaj radnika i pomoći oko logistike.
U saradnji InoPoslovi.com iz Srbije  i biroa za zapošljavanje Konsisbemanning iz Norveške možete konkurisati za posao u Norveškoj.

Popunite CV i pošaljite na mail : sasa@inoposlovi.com

_________________________________________________________________________________

Molimo Vas  pruzmite originalni model CV-ja InoPoslovi i  Konsisbemanning na linku ispod:


Нема коментара:

Постави коментар